Fredrik Nesslin
Fredrik Nesslin
Direktør for Nybygg og prosjekt
   
Meld din interesse

Send en e-post til Eidfjord Resort:
post@eidfjordresort.no

Eller ta direkte kontakt med Ivan Løvheim:
ivan@eidfjordresort.no


Tomtevelger
 • kenburns1
  Fantastiske naturopplevelser
  På Norges tak
  Velkommen til et fantastisk område for gode opplevelser for hele familien både vår, sommer, høst og vinter.
 • kenburns6
  Off piste heaven
  over 200 skidager i året
  Det er vinter fra november til mai, og garantert snø i påsken.
  Start på 800 moh opp til 1111 moh, eller mot Hallinghaugane på 1.300 moh og Berakupen på 1.530 moh
 • kenburns6
  Naturlige utfordringer
  Klatrepark og sykkeltrasé
  For barn, unge og voksne i alle aldre som ønsker utfordringer og mestringfølelse, er Eidfjord Resort stedet
 • kenburns3
  Aktiviteter for alle
  Balsam for kropp og sjel
  Har du behov for bare å slappe av og nyte stillheten, freden og roen er du kommet til rett sted
mestring og utfordringer for alle...

vinteraktiviteter

På vinteren vil du ha langrennsløypene like utenfor døren, og det er det bare å ta på deg skiskoene, rusle bort til din skibod, spenne på deg skiene og sette avgårde i det tempoet som passer deg. Når skitrekkene er på plass vil du ha disse i passe avstand og du kan boltre deg i spennende nedfarter dagen lang. I tillegg er det allerede nesten 100km med preparerte skiløyper i og rundt Sysendalen, og på Maurset finner du alpinanlegg med flere flotte nedfarter.

Ferdig utbygget vil Eidfjord Resort være et aktivt og samtidig avslappende høyfjellseldorado bestående av fritidsboliger og overnattingssteder omgitt av et mangfoldig aktivitets- og opplevelsestilbud. Vi har planer om å bygge et rikt tilbud for hele familien, med fokus på spennende og unike aktiviteter både inne og ute. Vi har en egen prosjektgruppe som jobber med å få på plass spennende og attraktive aktiviteter uansett alder og uansett feridghetsnivå.
Velkommen til EIDFJORD RESORT!

Sommer aktiviteter Fornøyelser

SYSENDALEN - et skieldorado

Vinteren i Sysendalen

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 5
late dager i solveggen...

stillheten

Noen av oss elsker å dra på fjellet bare for å kunne komme vekk fra hverdagen, og nyte stillheten i fulle drag. Området rundt Eidfjord Resort består av skogskledde åser, fjell og vidder, og alle finner sin egen stille plass om det er det en søker. Andre synes det kjekkeste er å sitte på terrassen og nyte solen, med musikk på øret og noe godt i koppen...
Uansett hva du liker og hvilke behov du har, så har dette området noe å by på.

fra hytte til hytte på Hardangervidda...

Turmuligheter

Planlegger du en tur i det fantastiske løypeområdet på Hardangervidda, er Eidfjord Resort et av de beste utgangspunkt som fins. Fra det planlagte sentrumsområdet er det kort vei til merkede løypetraseer hele året, med Turistforeningens hytter på rekke og rad om en trenger overnatting. Om vinteren er det kvistede løyper så langt øyet kan se, og om sommeren er det stier på kryss og tvers som tar deg akkurat dit du selv vil.

fisken vaker og rypen flykter...

Jakt og fiske

I dette flotte området finnes noen av de beste jakt- og fiskemulighetene i landet. Både småviltjakt og storviltjakt er utbredt, og en kan skaffe jaktkort og avtale rettigheter med de lokale grunneierne. Det samme gjelder for fiske, både i elvene, og i de fiskerike vann og innsjøer som finnes over hele Hardangervidda. Noen velger å dra på rypejakt langt innover vidda, mens andre jakter rype og småvilt i sesongen i skogen i området rundt Sysendalen.

Stillheten på vidda

sommeren er fantastisk i høyfjellet...

sommeraktiviteter

Om sommeren viser fjellet seg fra sin beste side. Du kan gå velge mellom utallige aktiviteter, både utfordringer, mestring, ekstremsport og annet. Det er planlagt klatrepark for både barn og voksne, det er allerede tilbud om hesteriding i høyfjellet, og det er mulig å fiske både i elven og de fiskerike innsjøene på Hardangervidda

Ferdig utbygget vil Eidfjord Resort være et aktivt og samtidig avslappende høyfjellseldorado bestående av fritidsboliger og overnattingssteder omgitt av et mangfoldig aktivitets- og opplevelsestilbud. Vi har planer om å bygge et rikt tilbud for hele familien, med fokus på spennende og unike aktiviteter både inne og ute. Vi har en egen prosjektgruppe som jobber med å få på plass spennende og attraktive aktiviteter uansett alder og uansett feridghetsnivå.

Velkommen til EIDFJORD RESORT!

Vinter aktiviteter Fornøyelser

aktiviteter for alle i familien

Sommeren i Eidfjord Resort

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 5

Leiligheter til salgs

lykke på fjellet...

LYKKE

Leilighetstypen Lykke er en koselig og lun leilighet som dekker de grunnleggende behov, og som samtidig innehar de beste kvaliteter og løsninger. 2 eller 3 soverom, moderne kjøkken, funksjonelt baderom og med stort nok fellesrom til hele familien.

ro og fred i sjelen....

HARMONI

Ro i sjelen, fred og harmoni beskriver en tilstand som mange opplever i møte med naturen i dette fantastiske området. Denne leilighetstypen har en løsning som er stor nok til at du kan finne ditt private hjørne der du kan lese en god bok.

drøm blir til virkelighet...

DRØM

Dette er leiligheten som har alt, med plass og rom til alle i hele storfamilien og der funksjonalitet og smarte løsninger gir følelsen av luksus. Dersom du er på jakt etter noe helt spesielt til deg og din familie er dette en vidunderlig leilighet som nå kan bli din.

Vår minste familieleilighet - LYKKE

"Lykke er å sitte i en varm og lun sofakrok med noe godt i koppen..."

En romslig og flott leilighet - HARMONI

"Harmoni med fjellet, luften, det gode selskap, interiøret, varmen, fellesskapet..."

Med plass til storfamilien - DRØM

"Drøm blir til virkelighet i Eidfjord Resort, og her kan du og din familie få oppfylt din drøm..."
Ta kontakt med oss for mer info om leiligheter i Eidfjord Resort

Ta kontakt med oss

Velkommen på tomtevisning
Tomtene er godt og synlig merket i området
Kontakt oss for privat visning!

Fredrik Nesslin

Fredrik Nesslin

Direktør for Nybygg og prosjekt

Fredrik er prosjektets ansvartlige Eiendomsmegler. Han kjenner området meget godt, og har lang erfaring med eiendomssalg i området.

Ta kontakt med Fredrik for mer info:
+47 92 01 85 14

Hanne Handeland

Hanne Handeland

Eiendomsmegler MNEF

Hanne har lang erfaring med prosjektsalg av eiendommer på fjellet - og sørger alltid for at alt av salgsmateriell og -dokumenter er på plass til avtalt tid.

Ta kontakt med Hanne for mer info:
+47 988 22 926

Ådne Hognerud

Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF/Økonom

Ådne bringer herlig ungdommelig energi inn i teamet vårt - og du skal lete lenge for å finne en mer målrettet og hardtarbeidende eiendomsmegler enn ham.

Ta kontakt med Ådne for mer info:
+47 922 08 195